Mat som sköter sig själv i ugnen eller på spisen. Minimalt med förberedelser men väldigt gott! Och har du inte upptäckt smörstekt majs, burkmajs fungerar väldigt bra, så är det hög tid att prova! Servera med salsa och grönsaker.
fläskkarré, 150-200 g per person
grillsås, gärna rökig
salt och peppar
majs
smör
tortillabröd
nachochips
gräddfil
salsasås
finhackade grönsaker
koriander
Lägg fläskkarrén, hel köttbit, i en gryta. Salta och peppra och häll rikligt med en grillsås du tycker är god över. Häll lite vatten i botten. Ställ på spisen eller i ugnen, 100-125 grader. Tillaga i 2,5 - 5 timmar beroende på vilka möjligheter vardagen ger.
Känn på köttet så att det är mört. Det ska falla isär i bitar. Finfördela köttet.
Värm en stekpanna med smör. Stek majs så den får fin färg. Salta försiktigt.
Värm tortillas, nachos, hacka grönsaker och förbered resten av tillbehören. Servera!

