skaldjur, t ex räkor och pilgrimsmusslor
fisksås
vitlök
krispig sallad, t ex isbergssallad eller cosmopolitan
sriracha
kewpie majo, japansk majonäs, eller annan majonäs
glasnudlar
knapriga blandade grönsaker, t ex morötter, paprika, gurka, sockerärter
japansk ljus soja
sweet chilisås
rostade jordnötter
Lägg skaldjuren i en skål och häll lite fisksås över. Den är salt så man behöver inte så mycket. Pressa även i vitlök. Ställ kallt.
Koka glasnudlarna enligt anvisningar på förpackningen. Kallspola och häll på lite soja och sweet chilisås. Blanda.
Hacka grönsaker och blanda med nudlarna. Strö rostade jordnötter över. Ställ salladen kallt tills det är dags att äta.
Lägg salladsblad på en tallrik.
Stek skaldjuren på hög värme i neutral olja. Lägg genast upp dem på salladsbladen, ringla sriracha och kewpie över. Servera direkt tillsammans med nudelsalladen. Supergott!

