Du behöver:
4-6 pers
1-1,5 kg fläskkarré
1 stor gul lök
8 stora champinjoner
1 dl ljus soja
2 msk sesamolja
5 vitlöksklyftor, pressade
2 msk riven ingefära
jasminris
broccoli
1. Skär köttet i tunna strimlor. Skiva lök och champinjoner grovt.
2. Blanda kött, svamp och lök med soja, sesamolja, vitlök och ingefära i en stor bunke. Det går bra att förbereda så här långt en dag eller några timmar innan. Ställ i så fall kallt
3. Hetta upp en stor stekpanna eller gryta så det blir riktigt varmt. Häll i lite olja och fräs kött och grönsaker i lite i taget i omgångar, lägg det frästa på en tallrik så länge, så att allt får fin färg. Häll tillbaka allt kött och grönsaker i grytan till sist så det blir varmt.
4. Stek broccoli i olja på hög värme. Salta. Servera med grytan och ris. Strö sesamfrö över.

