top of page

TORSDAG Raggmunk med fläsk och rödkålssallad med äpple

4 portioner

6 portioner


4 dl vetemjöl

1 liter mjölk

6 ägg

2 tsk salt

6 medelstora potatisar

smör


stekfläsk

rödkål

äpple

äppelcidervinäger

morötter

lingonsylt



  1. Vispa mjöl, ägg och mjölk till en smet.

  2. Riv potatisen och blanda ner den i smeten. Salta

  3. Stek raggmunken i smör. Ha gärna fler stekpannor i gång samtidigt så går det ju fortare.

  4. Håll raggmunken varm i ugnen på 150 grader i en ugnsform.

  5. Stek fläsket.

  6. Finstrimla kålen och blanda med skivat äpple och lite äppelcidervinäger.

  7. Servera med morötter och lingonsylt. Otroligt gott!

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

© 2025 Amos & Vilda

Proudly created with Wix.com

bottom of page