top of page

Råbiff med klassiska tillbehör

Räkna ungefär detta per person


200 g nötinnanlår, finmalet

1 äggula

1 msk worchestersås

1 msk dijonsenap

2 msk finhackad persilja

2 msk finhackad rödlök

2 msk finhackad cornichon

1 msk kapris, små

salt och peppar och olivolja


surdegsbaguette

smör

ost

  1. Det går bra att köpa lövbiff, skära i mindre bitar och hastigt mixa köttet i en matberedare. Tänk på hygienen! Se till att alla köksredskap och händer är helt rena. Forma färsen till en puck och ställ kallt direkt. Ett annat alternativ är att köpa kött över disk i mataffären och be om att få det malet.

  2. Förbered alla tillbehör.

  3. Ta ut köttet från kylen och lägg upp alla tillbehör runt köttet.

  4. Servera gärna med salt, peppar och olivolja vid bordet. Njut!

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

© 2025 Amos & Vilda

Proudly created with Wix.com

bottom of page